https://ayisah.com/

Jättebra sida om man vill köpa muslimska kläder; abayaklänningar, sjalar, jättefina bönedräkter, osv! Jag vill köpa det här. <3 Men inte allt, såklart. Det skulle kosta för mycket, tyvärr. Jag behöver verkligen lite nya fina kläder i garderoben. Och jag älskar abayaklänningar! De är så vackra och sköna att ha på sig. Man känner sig så elegant. Kvinnlig och stark.
Så fin tunika!
Lång cardigan! 
Den här bönedräkten ska jag köpa. Så vacker! Jag har ingen bönedräkt när jag ber; jag har på mig sjal och en långkjol. Det funkar ju, men en bönedräkt är mer praktisk! Det går så fort att ta på sig.
 
Godnatt! <3

Helgen! :)

Hej! :) Hoppas ni mår bra. Roligt att ni har tittat in de senaste dagarna. Förlåt för att det har varit helt dött här några dagar.
 
På fredag morgon klockan åtta knackade Ellen och Youssef på hos oss! De bodde hos oss i fyra dagar. Vi har ätit god mat, glass, daim (som Ellen gjorde), och annat gott! Och så såg vi på film; Gandih! Den var bra. Det har varit så mysigt. Nu är de hos mamma och mormor! Jag, Mehmet och Jacob ska träffa dem och mamma på Pinchos imorgon kväll på stan. Vi ska äta middag där.
 
Här är några bilder på middagen som vi åt i fredags kväll! 
Mehmet lagade middag första kvällen de var här! Köfte (köttfärsbiffar) med potatis och tomatsås! Jag och Ellen och Jacob for till Ikea på kvällen och när vi kom hem var middagen klar.:) Det var så gott! Jag gjorde tsatsiki till. Mehmet hade aldrig lagat den här maträtten förut, så jag blev verkligen överraskad, haha.
 
Mehmet råkade radera de andra bilderna som jag tog nu i helgen. :/ Det var bilder på chokladsåsen som jag gjorde, och så de goda kycklingmackorna som Ellen gjorde! 
 
Jag åt varma mackor till middag igår. Det är så enkelt att göra och gott. Smakar ju precis som pizza! Jag hade på ketchup med oregano på botten (tomatpure' går också jättebra), och så ost, rödlök och tomat! 
 
Jag har haft huvudvärk i tre dagar nu som kommer och går. Det var hemskt i förrgår. Det dunkade i huvudet och gjorde jätteont. Nu har jag bara lite huvudvärk som kommer när jag anstränger mig. Jag mår illa också. Jättekonstigt! Men jag tror att det har att göra med huvudvärken. Men annars mår jag bara bra! 
 
Jag och Jacob har varit ute idag, handlat lite, jag har fyllt på mitt busskort med resor, och så har vi lekt, sett på film, sjungit. Min älskling.<3 
 
Ha det så jättebra, fina ni! KRAM.<3