Måndag kväll!

Till middag åt vi pizza (fryst), och jag la på lite extra tomater och mozarella ost.🍕🍕 Vem vill inte ha mycket ost på pizzan?, haha.
Efterrätt. Jordgubbar och galiamelon. Såå gott! 🍓🍓🍉
Idag har varit en lugn dag! Jag, Seyma och Jacob gick en promenad till centrum för några timmar sedan och handlade lite. Mehmet har varit på Sfi, som vanligt. Imorgon ska jag och Seyma fara till stan, och Shahd kanske följer med. Hoppas att ni har haft en fin dag! 💗

Min Jacob.

Ditt hår, ditt lilla huvud, din söta nacke. Min lilla son.♡ Ibland förstår jag inte att jag har en son. Jag har en SON. Jag är mamma till en son. Jag har ett barn. Tack Allah.💗 Jag är så tacksam. Barn är en välsignelse. 
 
 

Kväll!

Här nere är ett par bilder på två nya nappar som vi köpte till Jacob för en vecka sedan! Han gillar verkligen napp och finner ett lugn och somnar alltid bättre när han har napp i munnen.💗 Den här modellen gillar han! Vi har provat en annan nappmodell, men den spottar han bara ut, haha. Så den här nappen är absolut favoriten! 
Ikväll gör vi ingenting speciellt. Jag ligger i sängen och vilar och Jacob har somnat. Jag är trött. Jag ska nog blunda ett tag.