Vackra sjal! ♡

Den här sjalen fick jag av en somalisk broder efter att jag hade konverterat på muslimska familjedagarna, för snart ett år sedan. Ett minne för livet.❤❤
 

Avion shopping!

Godmorgon! ❤ Igår var jag, Sara och Zainab på Avion shopping! ♡ Vi åt pizza på Vezzo och sedan gick vi runt i gallerian och tittade. Jacob var jättelugn och snäll. Han gnällde bara lite ett par gånger under fyra timmar! Han var så duktig. Vi avslutade dagen med att gå på Ikea. Där köpte vi doftljus och lite andra prylar! Jag vill absolut fara till Avion flera gånger (snaart)! Jag vill gå igenom gallerian i lugn och ro och titta. Det är ju så många butiker. Det var i alla fall jättefint och stort! Lockande butiker, stort utbud på cafeer och restauranger, och fin inredning!
Doftljusen som jag köpte på Ikea! De luktar såå gott! 
Senare på kvällen såg jag på film och åt twix och popcorn! Twixen fick jag av söta Zainab.❤

En liten inblick hemma hos oss!

Godmorgon! ♡ Jacob vaknade för en stund sedan! Han har ätit och somnat om igen. Jag ska också sova snart. Om några timmar kommer Sara och hämtar upp mig och Jacob. Vi ska fara till Avion Shopping; och där ska vi möta upp Zainab! Vi ska gå runt och titta i gallerian (som har 90 butiker (!), och kanske shoppar jag något :), och så ska vi sätta oss på ett cafe' och äta en bit mat och fika! Det blir mysigt.
Några av Jacobs leksaker i vardagsrummet! Korgen är från min kära mor.♡♡
Jacobs säng! ❤
Den här hudkrämen fick vi av min lillasyster Ellen (som bor i Stockholm) när hon var och hälsade på oss för tre månader sedan! Den luktar jättegott (och hjälper faktiskt väldigt bra mot torr hud!) 🍊🍊 Jag blir alltid jättetorr i ansiktet och om händerna på vintern! 
Den här tvålen luktar sååå gott! Jag köpte den när jag och Mehmet var i Bodrum (i Turkiet) i somras! Jag saknar Turkiet.❤ 

Igår hos morbror!

Hej, fina ni! :) Igår firade vi som sagt min mormor Ingrid (som fyllde 83 år igår, alhamdulillah), och Karin; min morbrors frus mamma. Vi åt tre sorters pajer (lax och spenatpaj, västerbottenpaj (som mamma gjort), och så min ostpaj med paprika! Till efterrätt blev det prinsesstårta! 🍰🍰 Det var en jättemysig dag, och alla gullade, sjöng och lekte med Jacob, haha.