27 maaaj!

Sol ute och jättefint väder! Jag åt nyss en lätt lunch. Och hej på er förresten!! <3 Det var länge sedan.
 
Jag är ganska trött, men alhamdulillah! Det är en så fin dag.

Vi ska flytta!

Hej fina ni!! <3
 
Idag ska jag och Jacob gå till sjukhuset och hälsa på mormor; älskade lilla mormor. Hon fick ett epilepsianfall för över 2 veckor sedan och har legat på sjukhus sedan det hände. Mamma kommer också dit! Blir roligt att träffa henne en stund! Vet ni vad? Jag, Mehmet och Jacob ska flytta till umedalen, in shaa allah! Lägenheten som vi bor i nu ska säljas i augusti, och vi har som tur är hittat en lägenhet på Umedalen! Alhamdulillah.<3 En lite mindre tvåa! Så vi ska flytta in där i juli! I början på juli. Jag kommer att sakna Ålidhem såå mycket! Allt ligger ju så nära när man bor här; Ålidhem centrum, Lidl, universitetet, kryddhyllan; och så stan!
 
Jag, mamma, pappa och mina två systrar flyttade från Ålidhem till Umedalen när jag var nio år gammal! Så jag kan ju området och det är mysigt på Umedalen! PLUS också att pappa bor där! Så vi har nära till honom och huset som vi växte upp i när vi allesammans bodde på Umedalen. Pappa bor kvar i huset. Det är mitt andra hem! <3
 
Nu ska jag be! Och efter klockan 2 ska jag och Jacob börja promenera till sjukhuset. Kram på er! Önskar er en jättefin dag!

En fråga! Hur kommer det sig att jag valde just islam?

Lili: Vad fint att du hittat en religion och tro som passar dig och får dig att må bra. Hur kommer det sig att det blev just islam? Vad fick dig att öppna ögonen för det?
 
Svar: Tack, så söt du är! Varför det blev just islam är för att islam är så vackert och komplett.=) Jag hade haft lite fördomar om islam innan (som nog de flesta har, tyvärr), men när jag började läsa på om islam, så blev jag helt fängslad. Det som också är en av orsakerna till att jag valde just islam är för att EN skapare är i centrum (det finns bara en Gud.) Och för att Muhammed (frid över honom) är den sista profeten som har gått på jorden. Det har inte kommit en ny profet efter honom på över 1 400 år. Islam är den sista religionen. Men som muslim tror jag ju självklart på alla profeter, även fast jag följer Muhammeds sunna (levnadssätt.) Alla profeter har ju kommit med samma budskap.=)
 
Det finns fleeera orsaker till varför jag valde att konvertera till just islam, men de här svaren får räcka, än så länge! =) Det är bara att fråga om ni undrar något, så svarar jag så gott jag kan!

Ett par bilder; 5 maj!

När jag, Linn och Jacob var på Geografigränd och gungade.<3 Vi gick en långpromenad på Ålidhem! Det var helt underbart väder ute! Sol och varmt.
Söötunge! Alltid så glad! :D