Sjuk..

 
Jacob hade hög feber när han kom hem från dagis idag. Mehmet hämtade honom. Han däckade på soffan när han kom hem. Helt slut var han. Jag kände igår att det kliade i näsan, osv. Hibaaq var hos mig på kvällen (och Ellen),  och hon sa: är du förkyld? Förkylningen bröt ut ikväll. Jag har legat i sängen hela kvällen med snorig näsa, feber och frossa. Jag mår hemskt. Helt täppt i näsan är jag också. Jacob lyckades i alla fall somna, trots feber och snor som rinner. Min älskling!! Jag sover väldigt dåligt när jag är sjuk..så blir nog inte mycket sömn inatt..
 
Jacob ska vara hemma imorgon. Det var tänkt att jag och Ellen skulle bjuda några systrar på middag hemma hos mig imorgon, men nu blir det inte så. :/ Och Ellen far hem på onsdag. 

Nytt från H&M!

Jacobs kläder kom igår i brevlådan!
Paket!
Så fina!! Jag är jättenöjd, och Jacob också! Pyjamasen är min favorit. Alla kläder är i storlek 92. 
Älskar byxorna!

Matlista!

Mehmet ska snart fara till Willys och handla. :) Jag skrev en lång matlista.. Han får skjuts av en broder, så snällt. Jag ska hämta Jacob på dagis halv fem. Är så trött. Vill bara sova.
 
 
På söndag kommer Ellen (min lillasyster som bor i Stockholm) och Seyma till oss! Ellen bor hos mamma och mormor nu när hon är i Umeå. Vi ska äta lasagne nu på söndag.
 
Den här ska jag laga. Den ser riktigt god ut! Lägger självklart ut receptet nu i veckan.