Uppdatering (förlåt), bilder, m.m.

Hej! Det har varit en del på sistone, och hela förra veckan var jag och Jacob riktigt förkylda, så därför har jag inte uppdaterat. Förlåt! Det var alldeles för länge sedan. Hoppas ni mår bra! 
 
Jag blev intervjuad för några veckor sedan hemma hos mig (angående min resa till islam) för Strömbäcks skoltidning, så jag ska lägga upp artikeln när jag har fått tidningen hemskickad. Det blev lite strul med posten, tyvärr. Men jag lägger upp artikeln så fort jag kan! 
 
"Det är  väl provocerande att man täcker sig som kvinna. Det är så himla förespråkat att man bara är fri om man är naken i dagens samhälle."
 
Vad händer i våra liv då? Jag jobbar fortfarande, och Mehmet jobbar.:) Nu på fredag blir det knytis hos mig. Systrar kommer. Min lillasyster Ellen kommer till Umeå nu på söndag. Hon stannar i tio dagar. Den 5 januari reser vi tillsammans till Stockholm. :) Jag ska bos hos Ellen i tio dagar. Ellens man Youssef kommer vara i Spanien i en månad. Det ska bli så mysigt att få egentid med Ellen! Vi ska hitta på massa roligt och bara rå om varandra. Så det ser jag fram emot! 
 
Min plutt efter middagen! Jag gjorde kladdmuffins idag. 
För några dagar sedan lagade jag en god currygryta med kyckling! Från Zeinas kitchen. Älskar hennes recept! Jag ska prova på att göra köttfärs piroger också och turkisk mat! Mehmet lagar så god turkisk mat..jag måste bli bättre, haha..
 
 
 
Här hemma äter jag och Jacob mannagrynsgröt minst fyra gånger i veckan. Jag får inte nog, haha. Det är så gott, speciellt med kanel och socker! Det är så lätt att göra också. Du behöver bara mjölk, mannagryn och salt.
 
Mehmet ville "fira" intervjun, så han köpte hem choklad till oss! Det är nog den godaste chokladen jag har ätit. 
 
Jag provade jackor på stan! Men hittade ingen. Är ute efter en fin och varm vinterjacka. Helst en kappa! Svart är så snyggt. Jag ska unna mig en jacka nu när lönen kommer. Alhamdulillah. 
 
 
Det här bjöd jag på när Josefina var hos mig och intervjuade mig angående islam och mitt liv som konvertit.
 
 
Nu får det räcka, haha..:) Jag ska sova nu. Skriver mera imorgon! Godnatt!