Äntligen..

Godmorgon! Jag mår bättre, alhamdulillah. Jag har varit helt utslagen i tre dagar och trott att jag ska dö, haha. Har mått så hemskt. Haft hög feber i tre dagar, hosta, varit jättesnorig, haft värk i kroppen, osv. Det var nog flera år sedan jag hade influensa. Alhamdulillah! Jag är inte helt frisk, men igår gick febern över. Jag har ätit nudlar och soppa i tre dagar. Och legat i sängen. Fick nässår och utslag i ansiktet också för att jag var tvungen att snyta mig hela tiden😄 Subhan Allah.. Det är inte lätt ibland, haha. Idag ska jag och Jacob gå ut. Han mår också mycket bättre ! Jag har lite huvudvärk och är snorig, men annars mår jag bra. Hoppas ni också mår bra! Nu ska jag städa efter Jacob; han har kaosat medan jag har suttit och skrivit det här, och så ska jag byta hans blöja, och sedan ska jag äta melon.
 
 

Dricker te.

Hej! Mår ni bra? Snart är det helg. Då kan ni vila ut..
 
Jag sitter i soffan och dricker te som Mehmet har gjort till mig. Han pressade i citronsaft och apelsinsaft i teet och så är det honung i också. Min näsa är helt täppt och jag har feber.
 
Jacob sover. Vi åt lunch för en timme sedan. Jag och Mehmet åt fiskburgare, men Jacob bara kastade fisken och potatisen på golvet, och på mig. Lilla unge. Men han var jättetrött. Vi gick upp klockan åtta idag.
 
Det gick bra på dagiset! Vi träffade en av dagisfröknarna, en man som heter Magnus, han visade oss runt och sedan satt vi ner och pratade lite, och så fick vi papper, information, osv. Jacob ska skolas in (säger man så?) den 6 mars! Jag ska vara med de första dagarna. Inskolningen kommer ta två veckor. Jag hoppas att allt går bra! In shaa Allah. Min stora pojke ska börja på dagis. Det känns så konstigt, men också roligt och spännande! Han är ju liten, men samtidigt så stor. I september blir han två år. 

Midnatt.

Nu kommer jag vara osocial tills jag blir frisk igen. Det känns så tråkigt. Jag vill ju träffa Sara och de andra systrarna. Jaja. Om några dagar mår jag bättre, in shaa Allah. Det är så skönt att man vet att man blir frisk så småningom. Men jag kan tycka att magsjuka nästan är bättre än förkylning. Då spyr man och mår hemskt ett par dagar, medan en förkylning kan hålla i sig i en vecka. Så ja. Jag vill hellre spy, haha..
 
Jacob somnade klockan tio, Mehmet kom hem för en timme sedan. Jag är hungrig och ville äta nudlar, men de var uppätna. Är ju bra att äta något varmt när man är sjuk. T.ex soppa eller dricka te. Nej fy. Jag är så less och negativ nu. Så avslutar här. Hoppas ni har haft en fin kväll! Imorgon ska vi upp tidigt. Godnatt! 
Puss på dig lillskrutten. 💕💕