Tacos..

Idag kom mamma förbi en sväng och hennes vän Anna som bor i Stockholm. Klockan sju kom Mehmet och Seyma. Jag gjorde i ordning tacos innan de kom. Mehmet handlade tidigare idag. Mat, frukt och grönsaker. Det var inte det lättaste att laga mat när Jacob kaosade runt överallt.. Subhan Allah. Mitt tålamod har inte varit bra idag. Jaja! Men ja, så vi åt tacos! Gött. Sedan började jag tvätta, och sedan städade jag undan i köket. Seyma lekte med Jacob i vardagsrummet. Senare på kvällen gick hon ut med Jacob till lekparken. Han somnade i vagnen, lilla älsklingen. 
 
Nu sitter vi i vardagsrummet. Vi har ätit vattenmelon. Det är så gott! Blir aldrig less. Hoppas ni har en fin helg! På måndag öppnar dagis. Personalen har haft semester i tre veckor. Jacob går på dagis tre dagar i veckan nu under sommaren. Kommer kännas konstigt att inte ha honom hemma. Men det blir roligt för honom att träffa fröknarna igen, och de andra barnen. Lilla gubben min.
 

Strålande sol..

Jacob sover. Jag är så hungrig. Bara småätit lite. Kylen och frysen är snart tomma, så jag och Jacob ska gå och handla lite senare. Men han  ska vakna först och äta torsk och potatis. Jag tänkte också äta det, men det var inte alls gott. Subhan Allah. Har ingen matlust alls.
 
Nu i veckan ska jag laga en tunisisk maträtt, couscous med kycklinggryta (kyckling, potatis, morötter, m.m.) Erica lagade en jättegod tunisisk gryta igår. Nästa vecka börjar Jacob på dagis igen, efter tre veckor. Vad händer annars då? Jag letar jobb, Mehmet jobbar. Tvättid ikväll. Haha! Det låter verkligen dötrist. Men men. Hoppas ni får en bra dag! 
På väg till Erica igår. Jacob var så jobbig och arg hos Erica igår, och jag ville bara gråta och hade inget tålamod alls. Han var trött, slamsig och busig. Nu har han vaknat, plutten.

God morgon.:)

Seyma är ute och leker med Jacob i lekparken, Mehmet sover och jag äter frukost. Seyma kom till oss igår på dagen. Hon ska sova här en natt till. Det är så roligt att ha henne här! Hon är en så bra svägerska och faster. Alltid positiv, glad och hjälpsam.
 
Igår kväll lagade Mehmet jättegod lax och potatis till middag. Laxen var från Vita Björn, där han sommarjobbar. Sedan gjorde han chokladpudding med digestivekex, som vi åt senare på kvällen. Jacob somnade tidigt igår kväll, klockan sju. Han hade inte sovit något på dagen. Ikväll ska jag, Seyma och Jacob till Erica och äta middag. Sara kommer också! Det ska bli så mysigt. Annars blir det bara en lugn dag idag. Jag, Jacob och Seyma ska gå till Ica senare.