Halv sex..

Jacob vaknade halv sex. Han somnade så tidigt igår. Jag somnade till i sängen halv sex och Jacob också. Sedan sov han till halv sex imorse. Det var inte roligt att gå upp.
 
Jag hittade förresten ingen kastrull på myrorna eller på stan igår. Gud, så dyrt det var på stan. 400 kronor för en stor kastrull. Man skulle ju bli ruinerad. Så ja, jag får använda den vi har. Ena handtaget lossnade för två veckor sedan. 😄 Snyggt. 
 
Jaja! Idag ska jag gå en promenad med Malin och Alex, hennes man. Vi ska ses halv fyra. Vet dock inte var. Jag kanske tar med mig Jacob också. Eller så stannar han hemma med Mehmet. Eller så följer de med. 
 
Jag hoppas att Jacob vill sova snart, för det vill jag. Skulle vara skönt att sova två timmar. Ikväll ska jag laga soppa. Eller, Mehmet ska hjälpa mig. Hans linssoppa är så god. Jag vill bli bättre på att laga turkiskt mat. In shaa Allah. Turkisk mat är ju så gott!
 
Imorgon bryter jag och systrar fastan hemma hos mig. 
 
 
Bild från hösten, 2016. 
Anonym

Kolla på Ikea. Såg några lite större där för 99:- men vet inte om den exakt så stor som ni behöver. Den var i alla fall ganska stor.

Anonym

Kolla på Ikea. Såg några lite större där för 99:- men vet inte om den exakt så stor som ni behöver. Den var i alla fall ganska stor.

Svar: Hoppas det!:) tack!
Helena Eriksson

Anonym

Hejsan helena jag undrar en sak när du e tillsammans med en utlänsk kille måste du också ha en sjal runt dit huvud? Är de nån regel eller så?

Svar: Hej! :) nej, det är ingen regel att jag måste ha sjal för att jag är gift med en utländsk man. Jag har sjal för att det tillhör religionen (islam) som jag praktiserar. Jag har själv valt att bära sjal. Den är en del av mig och min tro. :)
Helena Eriksson