Nu i helgen..

Ska jag träffa Malin som kommer till Umeå! Vi ska nog gå en promenad. På lördag eller söndag. Jag hoppas det inte regnar bara. På söndag kväll kommer systrar hem till mig. Vi ska bryta fastan tillsammans. Det blir knytis, så alla ska ta med sig mat/fika. Det blir mysigt!
 
Godmorgon förresten.:) Jag tänkte bjuda på linssoppa (som jag ska göra imorgon), bröd och kladdmuffins. Jag gjorde kladdmuffins i förrgår. Jag ska fara till myrorna idag och se om jag kan hitta en stor kastrull för ett billigt pris. Jag hoppas det! Mamma tog med sig sin stora kastrull till mormor, tyvärr.
 
Vad gör ni idag? Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra! Lite trött bara. Jacob vaknar alltid så tidigt på mornarna. Igår vaknade han klockan fem och idag klockan sex. Jag förstår inte varför. Han somnar ju alltid klockan åtta på kvällen och brukar alltid vakna klockan sju. Lilla älsklingen. Han är på dagis nu. Jag hoppas han inte är alltför blöt när jag hämtar honom. De brukar alltid vara ute när jag hämtar honom vid halv fyra. Jag glömde ju Jacobs regnkläder hos Ellen och Youssef. Han har i alla fall stövlar! Och ombyte på dagis. Det är ju tur det. Ellen ska skicka Jacobs regnkläder med posten.
 
Igår gick jag bland annat till Ica och köpte mat, frukt och grönsaker. Jag köpte två Galiamelon, en vattenmelon och ananas! Så nu har vi frukt hemma. Jag bryter ju alltid fastan med melon. Det är så saftigt och gott! På kvällen tvättade jag och såg på film. Jacob vaknade klockan två på natten. Han somnade om, jag åt lite, bad fajr och sedan gick jag och la mig. Så ja, jag har bara sovit ungefär fyra timmar, haha.
Kladdmuffins som jag gjorde i förrgår! De är i frysen nu.
Det var underbart väder i tisdags! Så jag och Jacob gick ut och lekte! Vi promenerade, tittade på myror, gungade, lekte i sandlådan. Vi var ute i två timmar. Min älskling! ❤️ Ser ni hans skor? Visst är de fina! Ellen köpte dem till Jacob när vi var i Stockholm.