Torsdag!

Hej.:) Hoppas allt är bra med er! Jag och Mehmet for till stan idag och gjorde ett ärende, och Jacob var med. Han går på dagis måndag, tisdag och onsdag på veckorna nu under sommaren. Sedan gick vi och handlade lite på Coop.:) Vattenmelon, kakor, kyckling, youghurt, m.m. Vi ska gå och storhandla antingen ikväll eller imorgon. Det behövs verkligen. Men i alla fall! Jag och Jacob for hem och Mehmet var kvar på stan. Han skulle hem till Seyma och Erol och hjälpa dem med något. 
 
När vi kom hem packade jag upp maten, osv. Jacob var trött, så jag tog fram några böcker och gick till sovrummet med honom. Efter tio minuter hade han somnat, haha. Och då passade jag på att tvätta! Vi hade så himla mycket tvätt. Känns så skönt att det är gjort! Kläderna håller på att torka nu. Jag gillar att tvätta, konstigt nog, haha. Jag älskar lukten av tvättmedel och sköljmedel. 
 
Till iftar ska jag äta vattenmelon och thaigryta med nudlar. Kycklingen har tinat i ungefär tre och en halv timme nu. Men den är fortfarande lite hård, tyvärr. Jacob ska äta mat klockan sex. Så jag måste börja laga grytan snart! Jag har lagat den flera gånger förut. Receptet kommer senare! Det är så enkelt att laga. Man behöver bara röd curry, 1 paprika, 3 kycklingfileer, och 1 burk kokosmjölk. 
Igår åt jag pastagratäng till Iftar! Det fanns kvar köttfärssås i kylen, så jag gjorde en gratäng på pasta och ost. Det blev jättegott! 
 
På lördag kväll kommer Seyma, Erol och Mete till oss! Vi ska äta iftar tillsammans. Vi ska grilla! Gud, så gott det ska bli! Det blir första grillningen för oss i år. Jag vet dock inte vad vi ska bjuda på för efterrätt! Det lutar åt antingen gräddtårta med jordgubbar, eller vaniljglass med jordgubbar och hemmagjord chokladsås. Glass och jordgubbar är verkligen gott..