Sjuk..

Sjuk, igen. Subhan Allah. Hosta, halsont och helt igentäppt näsa. Ingen smak alls. Och jag som hade planer för helgen. Systerträff nu på söndag. Sitter och dricker te med citron och honung som Mehmet har gjort till mig. 🍵 Inte alls en rolig start på helgen..hoppas ni får en fin helg, och att ni är friska.❤️
 
 

Onsdag!

Jag och Mehmet kom nyss hem. Vi var på en promenad och så gick vi till Ica och köpte lite frukt och yoghurt. Jag ska hämta Jacob om en timme. 
 
Jag har blivit lite förkyld och Jacob också. Vi har rethosta och så är vi lite snoriga, men annars mår vi bra. Det har varit en lugn dag idag. Ikväll har vi tvättid klockan sju. Det känns som man tvättar hela tiden. Vi tvättar nog två gånger i veckan. 
Vi köpte bananer och ananas! Och en honungsmelon, som är i kylen. Jag och Jacob behöver extra vitaminer nu när vi är sjuka. 
 
Har ni haft en bra dag? Har ni varit ute i det fina vädret? Man måste passa på när det är såna här fina dagar. Det är tyvärr fortfarande lite kyligt ute, men snart kommer nog värmen! Åh, jag hoppas det. 
 
Jag köpte fem par sockar till Jacob när jag var på stan sist. På H&M. Visst är de fina? Jag fattar inte var alla Jacobs sockar tar vägen. De bara försvinner. 
 
Dagarna går så himla fort. Det är lite skrämmande faktiskt. Timmarna bara flyger förbi, eller hur? 

Godmorgon! :)

Den här lillplutten är på dagis nu.:)
Min älskling. Han är så duktig. Han trivs så bra på dagis och tycker att det är så roligt där.:) Han kramar mig alltid när jag kommer och hämtar honom. Här hemma får vi både pussar och kramar varje dag.❤️ Han städar alltid efter sig när han har lekt, och när jag eller Mehmet plockar ur diskmaskinen så vill han alltid hjälpa till. Min älskade son. Jag älskar dig mest av allt i hela världen. Jag ska alltid ta hand om dig och skydda dig från allt ont.💕

Bakat..

Vem ställer sig och bakar klockan elva på kvällen? Haha. Vi har smör i kylen som kommer bli gammalt om det inte används upp; så jag gjorde kladdmuffins. Har bakat det flera gånger under den här månaden, men det är ju så enkelt att göra. 
Måste prova på att baka något annat nästa gång. En sockerkaka kanske? Det är ju så gott. Var så länge sedan jag åt det. 
 
Nu ska de här in i frysen, och sedan ska jag sova. Godnatt! ❤️