Frukost (och gårdagen!)

 
Godmorgon! Jag jobbar inte idag, så Jacob är hemma med mig. Mehmet är på Volvo och jobbar. Vi har ätit frukost, yoghurt och mackor. Jacob tittar på Nicke Nyfiken nu. 
 
Igår var mamma här! Vi storstädade. Dammtorkade, torkade golven, gjorde rent fönstren, tog ut saker till förrådet, hängde upp gardiner och fixade. I åtta timmar! Mamma satte upp en ljusslinga ute på altanen också. Nu är det rent och fräscht här hemma. Jättefint! Ska ladda upp lite bilder senare, så ni får se. Det är dock en del kvar att göra.. jag måste rensa ur min garderob, Mehmet måste göra i ordning i sin garderob, jag måste bli av med en hög kläder (Jacobs), vi måste fara med kläder till Myrorna, vi måste köpa en madrass till sängen, laga saker som gått sönder i lägenheten, m.m. Ja det är väl bara att börja.. vi måste få bättre ordning och struktur.  
 
Jag jobbar imorgon och på lördag och söndag! 7-16.00. Så kommer knappt vara hemma. Men mamma ska komma hit! Mamma, Mehmet och Jacob ska fara till Ikea på lördag. Mamma ska ordna en lekhörna till Jacob i vardagsrummet nu i helgen ! :) Det ska bli spännande att se hur det blir.
 
 

På jobbet.

 
Godmorgon! Jag är trött och hungrig. Jag sov bara två timmar inatt och åt inte så mycket till frukost. Har med mig lite frukt. Jag borde ha gjort mackor och tagit med mig! Subhan Allah. Jag behöver energi. Har varit här i tre timmar redan. Slutar klockan fyra. Jacob var så ledsen och skrek när jag gick. Mamma försökte trösta honom, men han grät och kastade sig på golvet. Det var inte roligt alls. Jobbigt att lämna honom..saknar min plutt. Och han saknar mig också.  

På väg till Sara!

 
 
 
Hon ska bjuda på fika! Jag och Erica åker samma buss från stan till Carlshöjd. Är på väg till stan nu. Zainab, Mona S och Mona F kommer också, in shaa allah. Mysigt! 

På jobbet.

Godmorgon! :) Jag är på jobbet. Det är lugnt just nu.
 
Vad ska ni göra i helgen? Min lillebror Leon kommer ikväll. Han ska äta middag hos oss, tacos! Haha. Förvånande..de flesta äter väl det på fredagar? Det är ju så himla gott! Mehmet ska fara och handla när han har slutat på jobbet. Vi har köttfärs hemma, men måste köpa sallad, tortillabröd, ost, salsasås, m.m. Hoppas ni får en bra helg! Ta hand om er.