Frukost (och gårdagen!)

 
Godmorgon! Jag jobbar inte idag, så Jacob är hemma med mig. Mehmet är på Volvo och jobbar. Vi har ätit frukost, yoghurt och mackor. Jacob tittar på Nicke Nyfiken nu. 
 
Igår var mamma här! Vi storstädade. Dammtorkade, torkade golven, gjorde rent fönstren, tog ut saker till förrådet, hängde upp gardiner och fixade. I åtta timmar! Mamma satte upp en ljusslinga ute på altanen också. Nu är det rent och fräscht här hemma. Jättefint! Ska ladda upp lite bilder senare, så ni får se. Det är dock en del kvar att göra.. jag måste rensa ur min garderob, Mehmet måste göra i ordning i sin garderob, jag måste bli av med en hög kläder (Jacobs), vi måste fara med kläder till Myrorna, vi måste köpa en madrass till sängen, laga saker som gått sönder i lägenheten, m.m. Ja det är väl bara att börja.. vi måste få bättre ordning och struktur.  
 
Jag jobbar imorgon och på lördag och söndag! 7-16.00. Så kommer knappt vara hemma. Men mamma ska komma hit! Mamma, Mehmet och Jacob ska fara till Ikea på lördag. Mamma ska ordna en lekhörna till Jacob i vardagsrummet nu i helgen ! :) Det ska bli spännande att se hur det blir.