Lunch och kvällsfika!

Jag åt pasta med tomatsås till lunch idag (som Mehmet hade gjort.) Så gott! 
 
Och nu äter jag kvällsfika. Rågkusar (bröd) med kalkon, tomat och paprika, och fruktsallad! Melon och jordgubbar. Alhamdulillah! Är så tacksam för allt. Ta inget för givet. Vi blir prövade med allt i detta livet.
 

Öroninflammation..

Hej! :) Våran plutt har öroninflammation. Han har varit förkyld i tre dagar nu, men igår började han få ont inne i öronen. Han sa aj aj och grät, tog sig för öronen och skrek i säkert två timmar, Subhan Allah. Vi gjorde allt för att han skulle sluta skrika, men ingenting fungerade. Mehmet for och köpte alvedon till Jacob på Apoteket i stan (och hämtade tårtan som vi hade beställt.) Jacob fick en alvedon (i rumpan) halv ett, och var pigg resten av dagen. Men imorse grät han och hade ont igen. Så jag och Jacob for till hälsocentralen på Ålidhem och en doktor undersökte honom och tittade med en kikare i Jacobs öron, och det var rött och svullet. Han sa att det var öroninflammation. Det sa jag förresten till Mehmet igår: Han har öroninflammation, han säger aj aj.. Subhan Allah. Min älskling. Han ska äta antibiotika i fem dagar. Han har haft feber i två dagar, är trött och snorig och har hosta. Det är för hemskt att se sitt barn må så dåligt.. 
 
Efter vårdcentralen gick vi till Lidl och handlade lite. Det var så roligt att vara på Ålidhem ett tag! Jag och Mehmet och Jacob bodde ju där ett år. Jag bodde ju förresten där i flera år när jag var liten, på Geografigränd. När jag var nio år gammal flyttade jag, mamma, pappa och mina två storasystrar till Umedalen. Tre år senare föddes min lillebror Leon. Jag saknar Ålidhem. Jag skulle gärna vilja flytta dit igen. 
 Det var så mysigt att vara med Jacob idag! Han älskar att åka buss. Det är så roligt och spännande, tycker han. Han satt på ett eget säte, tittade på alla bilar som for förbi, pekade hela tiden och sa bussen! Bilen! Tjaktor! (Traktor), Haha. Åh vad jag älskar honom!! Min älskade lilla plutt. Han är så duktig. Så omtänksam. Och hjälpsam. 
 
 
När vi kom hem åt jag och Mehmet pogaca till lunch! Jacob sov i vagnen i hallen. Han somnade när vi var påväg hem. Seyma hade med sig Pogaca till Jacobs födelsedagsfika igår. Hon hade fyllt brödet med ost, tomat och purjolök! Det var så himla gott.
 
Jag lägger upp bilder från gårdagen lite senare! Eller imorgon. Ha en fortsatt bra kväll!! :) 

2 år.

Idag för två år sedan föddes våran älskling. ❤️ Sjutton minuter över ett på natten. Bästa dagen i mitt liv. Att föda barn är det häftigaste jag har varit med om. Smärtan var fruktansvärd, men det var så värt det. 
Bebistiden var så mysig.. saknar..