Jobbar idag..

Hej! Hoppas ni har haft en bra helg! Jag sitter i soffan, trött, och äter mannagrynsgröt. Jacob är på dagis. Han vaknade klockan sex och jag somnade sent inatt. Jag fastnade framför tv- programmet Lyxfällan. Jag har börjat se alla säsonger. Det är så bra.. men tragiskt att se hur dumma människor kan vara gällande sin ekonomi. 
 
Jag ska jobba idag från klockan 13.00 till kvart i tio ikväll. Mehmet ska fara till Elgiganten idag och göra lite ärenden. Imorgon ska nog jag och Mehmet gå på Umeå international street Market 2017. Marknaden pågår till fredag, från klockan 10.00-18.00. Men det ska regna imorgon, så jag är inte lika taggad på att gå längre. :/ Men men! Vi får se om vi går. Nu ska jag fortsätta se Lyxfällan, kanske sova en stund också. 
 
 
 
På väg till Ica i lördags på kvällen. Det regnade. 
I söndags! Jag och Jacob åt havregrynsgröt till frukost. Jacob älskar gröt. Min plutt. Han fyller 2 år om tio dagar! Min älskling. Han är så glad för det mesta, spontan, nyfiken, omtänksam och hjälpsam. Han vill alltid hjälpa till att plocka ur diskmaskinen, tycker att det är roligt att plocka ur matkassar, och när vi ska gå ut ger han alltid mig och Mehmet våra skor. Min älskade Jacob. Vill pussa och krama honom nu..