Jobbar natt..

Jag är på jobbet nu. Slutar klockan sju.:) Så då ska jag hem och sova, och Mehmet ska lämna Jacob på dagis. Jag har väldigt nära till jobbet, det tar bara en minut att gå dit. 
 
Söndagen har varit väldigt lugn för min del. Mehmet och Jacob for till Seyma och åt lunch. Jag stannade hemma och sov. Det är bra att sova några timmar på dagen om man ska jobba natt. Så jag känner mig faktiskt ganska pigg, vilket jag inte brukar göra den här tiden på natten. Jag är trött, men inte så trött så jag bara vill däcka. 
 
Jag åt stekt potatis och stekt kalkon med rödbetor till lunch. Jag älskar husmanskost. Det är bland det godaste jag vet. Lax med potatis, köttbullar med gräddsås och lingonsylt. Senap. Gud så gott! Är så hungrig.
 
Jacob fyller år nu på fredag. Två år. Min stora pojke. Jag ska köpa ett par vantar och en mössa till honom i födelsedagspresent. H&M har så fina kläder! 
 
 
Jag ska nog köpa det här.:) Mehmet ska köpa en leksak till honom! Jacob älskar ju flygplan, så vi ska försöka hitta ett flygplan (leksak) till honom.