De senaste dagarna!

 
 
Älskar min nya sjal! Kommer ha den här mycket i vår. Vet ni vad? Jag hittade en till sjal (en mörkblå) när jag var på Myrorna i lördags! Alhamdulillah. Den är så fin. 
 
Jag vill alltid ha långa sjalar, som täcker barmen. Jag kommer alltid fara till Myrorna när jag vill fynda fina, långa (och billiga) sjalar. 
Jag gjorde tunnpannkakor och köttfärsbiffar i lördags! Jag älskar tunnpannkakor med sylt och vaniljglass. Och Jacob också. Det är så bra att ha i kylen, tycker jag.
Jag köper alltid köttfärs på Ersboda på butiken Gränslöst. Köttet är halal, färskt och smakar bra! Vi åt fryst halal kött förut, men det är inte gott. Det var inte bra kvalité. Detta kött är från Holland! 
Jag köpte en ny form på Ica i lördags! Så fin. Den är rosa. Jag gjorde tigerkaka igår! Jag började baka halv tolv på kvällen, haha..Jag har ingen sockerkaksform, så jag använde den här istället. Jag bröade formen med kokos istället för ströbröd, och det blev så mycket godare! Ströbröd har ganska så tråkig smak.
 
Jag älskar sockerkaka! Och smeten igår..ville bara äta upp allt.
 
Idag ska jag och Jacob fara till Seyma, in shaa Allah. Hon ska höra av sig när hon har slutat idag. Hon går på Komvux. Så det är planerna för idag! Jag ska ta med mig tigerkakan.