Middag hos mormor i tisdags.

 
 
Vi åt ugnsbakad lax med kokt potatis, citron, sallad och tunnbröd! Det var så gott! Jag ska laga det här framöver och lägga ut receptet. 🍜 
 
 
Jag och Jacob kom hem sent på kvällen (klockan tio.) Han vaknade när jag la honom i sängen, men sedan somnade han om. Och då passade jag på att baka! Jag gjorde en kladdkaka med marabou mjölkchoklad och daim. Den blev så god! Och kladdig, precis som en kladdkaka ska vara. Jag hackade mjölkchoklad och daim grovt och lät chokladen smälta på kakan (direkt efter att jag hade tagit ut den från ugnen.)
 
Nu är jag sjuk. Igen! Och Jacob är inte heller frisk. Han är snorig och har haft hosta i en vecka nu. Jag har nästan ingen lukt och smak och så har jag hosta, är snorig..så less på att vara sjuk hela tiden. Nu vill jag att det ska bli vår!! Och jag vill bli frisk..
 
Idag måste jag fara till stan en sväng (även fast jag inte orkar.) Jag ska göra ärenden och så måste jag köpa en ny mössa till Jacob. Hans blåa fina mössa är borta. Jag tror vi tappade den när vi promenerade till mormor i tisdags. Så synd! 
 
Jacob gjorde kroppkakor med mamma efter middagen i tisdags! Min duktiga älskling!! Han är så smart och rolig. Han gillar att hjälpa till; laga mat och baka! Och han är så charmig och omtänksam. Min pluttis! 
 
 
Nu måste jag göra mig klar. Ha en bra dag! 
Anonym

Salam aleikum, hoppas du inte tar illa vid dig, men var är Mehmet?