Fjärde dagen..

 
 
Salam aleykum! Hoppas allt är bra med er. 
 
Nu är jag inne på fjärde dagen med halsfluss. Det gjorde ont i både öron och hals när jag vaknade. Tack Gud för smärtstillande! Hade inte klarat mig utan alvedon eller ipren de här senaste dagarna. Jag tog smärtstillande så fort jag vaknade. Nu sitter jag och dricker te med honung, och alhamdulillah! Det dämpar smärtan i halsen en aning. Det är så skönt. Igår kunde jag knappt äta. Jag lagade potatis och morotssoppa med hönsbuljong (tärning), salt och peppar. Subhan allah. Jag kommer känna mig så tacksam när jag är frisk, för det här är bland det värsta jag har varit med om. Att inte kunna äta eller svälja är hemskt.
 
Jacob är hemma med mig och Mehmet. Han har fortfarande hosta, men han är nog lite uttråkad. Jag, Mehmet och Jacob var ute och åkte pulka för tre dagar sedan och då kände jag att något inte stod rätt till i halsen. Sedan bröt det ut. Jag får inte pussa Jacob, och jag vågar knappt vara nära honom. Det skulle vara hemskt om han blir smittad. Jag kommer inte klara av att se honom så sjuk. Smärtan, att inte kunna äta eller dricka. Fy. Så hemskt. Han kommer få fortsätta att vara frisk, in shaa allah. Det hoppas jag. 

Halsfluss.

Förlåt för så dålig uppdatering de senaste dagarna. Jag orkar uppdatera nu för att jag har tagit smärtstillande. Det gör så fruktansvärt ont i halsen och kan knappt svälja. Subhan allah. Denna smärta har jag aldrig känt förut.
 
Jag var på vårdcentralen ikväll och blev undersökt i halsen och i öronen. Det visade sig att jag har halsfluss, men den är "lindrig", så jag fick ingen pencellin. Jag har druckit te med honung ikväll. Igår natt tog jag smärtstillande så att jag kunde sova. Smärtan ikväll har varit outhärdlig. Jag är smärttålig, men jag har gråtit flera gånger ikväll av smärtan. Subhan allah, jag grät inte ens så mycket när jag födde Jacob. Även fast jag trodde att jag skulle dö. 😂 Det här är hemskt! Aldrig varit med om något så smärtsamt. Trodde att öronen skulle explodera ikväll. Har haft ett tryck i båda öronen och det har gjort så ont. Kan knappt svälja och äta. 
 
Ya Allah, tack för att jag är frisk annars. Alhamdulillah. Ibland tar man sin goda hälsa för givet. Tänk så handikappad man blir när man är sjuk. Jag kan varken äta eller svälja nästan. Subhan allah. Jacob har varit sjuk i två veckor. Hosta, feber och snorig. Dessa sjukdomstider är hemska. Imorgon ska jag köpa alvedon och Ipren. Det behöver jag trycka i mig de närmsta dagarna. Jag ska dricka mycket te med citron och honung också. 

God morgon! (tisdag.)

Jacob är sjuk. Min plutt. Han har mycket hosta och kräktes upp slem två gånger inatt. Han är lite snorig också. Nu sitter han i soffan och tittar på Nicke Nyfiken. Jag hoppas han mår bättre om ett par dagar! 
 
Vi ska bara ta det lugnt idag.:) Jag hade planer för idag (en intervju), men fick ställa in. Igår var jag på stan och gjorde ärenden. Jag träffade Mona (en syster), och vi åt lunch tillsammans. Hon bjöd mig. Mehmet kom hem vid fyra, vi åt middag och tvättade kläder. Jacob hade lite hosta, men mådde bra. Hostan bröt ut ordentligt på natten. Han har druckit varm mjölk med honung. 
 
I förrgår lagade jag hamburgare. De blev goda! Det är så enkelt att göra egna hamburgare. Vi åt sallad, rödlök, ost (cheddar), pommes frites och rosa dressing till (hemmagjord, såklart.) Jag ska lägga upp bilder på maten senare! 
 
Idag ska jag och Jacob gå till Ica och handla blöjor, våtservetter, m.m. Vi hörs senare! 

Pappan döms till 4 års fängelse.

 
Det här är Hailey. Hon misshandlades till döds av sin pappa. Både pappan och mamman från Kristianstad friades för mord på sin dotter i slutet av juli, 2017. Flickan dog den 10 september, 2016. Flickan hade hjärnblödning och mer än 20 revbensfrakturer när hon anlände till sjukhuset. Domen överklagades och nu har pappan dömts till 4 års fängelse för att ha misshandlat sin dotter till döds. Mamman är helt fri från misstankar. Hon känner sig lättad och glad. 
 
Pappan blev störd av sin dotter under sitt datorspelande på natten och misshandlade henne genom att slå och skaka henne. Misshandeln pågick under en månad. Flickan hade flera blåmärken på ansiktet och kroppen. Mamman valde att redigera bort blåmärkena när hon la upp bilder på Hailey på sociala medier.
 
Det är så fruktansvärt och ofattbart. En pappa ska ju skydda sin dotter från allt ont. Men han valde istället att slå ihjäl henne. Det går inte att förstå. Jag visste att han inte var oskyldig. Jag har följt det här fallet sedan dag ett. Hur kan man välja att misshandla ett oskyldigt spädbarn? Sin egen dotter. Älskade, lilla flicka. Flickan hade även en skada på tungbenet, vilket gjorde det svårt för henne att äta. Hon vägde bara 3 kilo när hon anlände till sjukhuset. 
 
4 år i fängelse för att ha misshandlat sin dotter till döds. Hon var bara en liten bebis. En välsignelse. En gåva. Helt oskyldig och förtjänade att få leva och bli älskad. Lilla gumman. Du har det bättre nu. Din själ togs direkt till Paradiset.