Halsfluss.

Förlåt för så dålig uppdatering de senaste dagarna. Jag orkar uppdatera nu för att jag har tagit smärtstillande. Det gör så fruktansvärt ont i halsen och kan knappt svälja. Subhan allah. Denna smärta har jag aldrig känt förut.
 
Jag var på vårdcentralen ikväll och blev undersökt i halsen och i öronen. Det visade sig att jag har halsfluss, men den är "lindrig", så jag fick ingen pencellin. Jag har druckit te med honung ikväll. Igår natt tog jag smärtstillande så att jag kunde sova. Smärtan ikväll har varit outhärdlig. Jag är smärttålig, men jag har gråtit flera gånger ikväll av smärtan. Subhan allah, jag grät inte ens så mycket när jag födde Jacob. Även fast jag trodde att jag skulle dö. 😂 Det här är hemskt! Aldrig varit med om något så smärtsamt. Trodde att öronen skulle explodera ikväll. Har haft ett tryck i båda öronen och det har gjort så ont. Kan knappt svälja och äta. 
 
Ya Allah, tack för att jag är frisk annars. Alhamdulillah. Ibland tar man sin goda hälsa för givet. Tänk så handikappad man blir när man är sjuk. Jag kan varken äta eller svälja nästan. Subhan allah. Jacob har varit sjuk i två veckor. Hosta, feber och snorig. Dessa sjukdomstider är hemska. Imorgon ska jag köpa alvedon och Ipren. Det behöver jag trycka i mig de närmsta dagarna. Jag ska dricka mycket te med citron och honung också. 
Iman

InshaAllah du kryar på dig snabbt