Pappan döms till 4 års fängelse.

 
Det här är Hailey. Hon misshandlades till döds av sin pappa. Både pappan och mamman från Kristianstad friades för mord på sin dotter i slutet av juli, 2017. Flickan dog den 10 september, 2016. Flickan hade hjärnblödning och mer än 20 revbensfrakturer när hon anlände till sjukhuset. Domen överklagades och nu har pappan dömts till 4 års fängelse för att ha misshandlat sin dotter till döds. Mamman är helt fri från misstankar. Hon känner sig lättad och glad. 
 
Pappan blev störd av sin dotter under sitt datorspelande på natten och misshandlade henne genom att slå och skaka henne. Misshandeln pågick under en månad. Flickan hade flera blåmärken på ansiktet och kroppen. Mamman valde att redigera bort blåmärkena när hon la upp bilder på Hailey på sociala medier.
 
Det är så fruktansvärt och ofattbart. En pappa ska ju skydda sin dotter från allt ont. Men han valde istället att slå ihjäl henne. Det går inte att förstå. Jag visste att han inte var oskyldig. Jag har följt det här fallet sedan dag ett. Hur kan man välja att misshandla ett oskyldigt spädbarn? Sin egen dotter. Älskade, lilla flicka. Flickan hade även en skada på tungbenet, vilket gjorde det svårt för henne att äta. Hon vägde bara 3 kilo när hon anlände till sjukhuset. 
 
4 år i fängelse för att ha misshandlat sin dotter till döds. Hon var bara en liten bebis. En välsignelse. En gåva. Helt oskyldig och förtjänade att få leva och bli älskad. Lilla gumman. Du har det bättre nu. Din själ togs direkt till Paradiset. 
 
Umm A

Så fruktansvärt

Umm A

Så fruktansvärt