Artikel i Expressen, 25 januari.

 
Jag blev intervjuad av en reporter (Karin Sörbring, som jobbar på Expressen) för några veckor sedan. Hon intervjuade mig angående en undersökning och frågade också om min resa till islam. Här kan ni läsa artikeln: https://www.expressen.se/nyheter/ingenting-inom-islam-legitimerar-fortryck/
 
Ni kan kopiera länken eller söka på Google: ingenting inom islam legitimerar förtryck, så kommer artikeln upp. Det är även en video med i artikeln där jag pratar om min resa till islam, och vad islam förespråkar, m.m. Gå in och läs! Det är verkligen viktigt att islams sanna budskap kommer fram. Det är så mycket fördomar i dagens samhälle angående islam, muslimer, sjalen, osv. Det vore så bra om människor sökte rätt kunskap istället för att döma. Det är så tröttsamt. Islam är en så vacker och komplett religion, som bara förespråkar godhet. 
 
 
Muslimska familjedagarna på Stockholmsmässan i Älvsjö, april 2015. 
 
– Det finns ingen Gud utom Gud och Muhammed är Guds sändebud, säger Helena Eriksson högt inför alla åhörare.
 
Umeåtjejen växte upp med två icke-troende föräldrar som är musiklärare respektive arbetar på en psykoterapimottagning. Hon är 25 år, jobbar som personlig assistent och är gravid med sonen Jacob. Här på familjedagarna i Älvsjö uttalar hon för första gången den muslimska trosbekännelsen. Maken Mehmet, 24, är i Turkiet, har ännu inte fått tillåtelse att komma till Sverige och vet inte om att hustrun har konverterat till islam.