Jag är i Stockholm. :)

Jag och Ellen landade i Stockholm i fredags klockan elva. Jag har det så mysigt här!! 
 
Ellen jobbade idag och jag promenerade till centrum och shoppade. Jag köpte kläder till mig och Mehmet på H&M. Det var rea! Alhamdulillah. 
På väg till centrum i Vällingby.  
 
Igår gjorde vi hemmagjorda hamburgare. Så gott!
 
Vi har ätit ute också några gånger. På food court och en Marockansk restaurang som ligger i Rinkeby. Vi beställde kalv och kyckling med pommes frites. Det var otroligt gott..köttet bara smälte i munnen. Allt var utsökt..
 
Ma shaa allah. Brödet gör dem också på restaurangen. 
 
Imorgon kommer en kvinnlig fotograf (som jobbar för expressen) hem till oss för att ta några bilder på mig, in shaa allah. Jag skriver mer om det senare. På kvällen ska jag träffa Carro, Malin, Rebecka och Mia i gamla stan. Vi ska äta middag. På torsdag vet jag inte vad jag ska hitta på! Och inte på fredag heller. På lördag ska jag och Ellen på systerträff hos en syster, Natalie. Hon är så söt! Hon bor i Vällingby, som Ellen, så vi behöver bara promenera till henne. Alhamdulillah. 
 
I förrgår var vi på en kurs i Kista (i fem timmar), som handlade om ateism. Johannes, en svensk konvertit, som studerar islam i Medina, höll i föreläsningen. Det var så intressant! Jag trodde att det var vanligt att vara ateist, men det är bara ca 2,5 människor på jorden som kallar sig för ateister. De flesta tror på att vi har en Skapare, att det finns en högre makt. Det ligger i människans natur. Subhan allah. 
 
Efter föreläsningen gick vi och åt mat! Jag beställde lammspett med pommes frites. 
Det godaste jag ätit på länge. Ikväll har jag och Ellen ätit hamburgare och godis och tittat på Masterchef Australia. Vi har degat i soffan hela kvällen, haha.. Nu ska jag sova. Godnatt!  
Aisha

Vad heter restaurangen i Rinkeby?

Svar: Mynta café :)
Helena Eriksson