Söndag (magsjuka, Gropen.)

 
Hej! :) vad gör ni idag? Hoppas allt är bra med er!
 
Jag kom hem den 15:e. Jag hämtade Jacob på dagis samma dag och han blev så glad när han såg mig! Han ropade mamma mamma och kastade sig i min famn direkt. Gud, vad jag hade saknat honom. Och han hade saknat mig så mycket. När vi kom hem ville han inte att jag skulle gå nånstans. Han ville vara nära mig hela tiden och kramade mig hårt. Han strök sin näsa mot min och skrattade. Han var så glad. 
 
I torsdags hade jag magsjuka. Jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag kräktes flera gånger och var vit som ett lik i ansiktet. Mehmet fick skynda sig hem från jobbet. Han tvingade i mig en medicin (smoothie; gjord på frukt, kanel, m.m), och det var så vidrigt, haha. Jag låg i sängen hela dagen. Jag hade ont i magen och mådde illa. Nästa dag mådde jag bättre. Men jag hade ingen matlust. Jag åt frukt i två dagar. Vi gick till Gropen (en backe som ligger nära där vi bor), och åkte pulka med Jacob. Det var så roligt! Vi ska dit idag också. Nu är jag helt frisk, alhamdulillah. 
På väg hem från Gropen. 
 
 
I förrgår lagade jag köttfärssås till middag. Jag saknar pappas köttfärssås. Den är så himla god. Jag minns när Mehmet åt den för första gången för tre år sedan. Han sa säkert tre gånger: Mr Hans, det är så gott.. ! och jag såg verkligen hur han njöt, haha.. men pappas köttfärssås är verkligen jättegod. Inte ätit den på tre år nu.
 
Nu ska jag och Jacob äta lunch. Ha en fortsatt bra dag! :)