Hej! (storhandling, artikel, m.m.)

 
Hoppas allt är bra med er. Jag har tagit en lång paus från bloggen, som ni har märkt. 
 
Snart publiceras artikeln i VK (västerbotten kuriren), in shaa Allah. Jag berättar om min resa till islam, om fördomar och rasism, om mina framtidsplaner, m.m. Jag kommer att lägga upp artikeln här, på facebook och på min instagram när den är ute. Det är så synd bara att man måste vara PLUS medlem på VK:s sida för att kunna läsa vissa artiklar! Jag kommer självklart köpa tidningen. Men det löser sig nog!
 
Jag är trött, Jacob vaknade klockan sex. Vi ska snart äta frukost! Jag var på Ersboda igår och handlade mat, m.m. Jag var på Gränslöst (där jag köpte köttfärs, halal, från Holland, krossade tomater, lasagneplattor,  m.m.) Sedan gick jag på Willys och handlade också! Så nu har vi mat hemma. Jag köpte även bröd, ägg, blöjor, m.m. på Ica igår. Och så köpte jag en så fin lila sjal på Myrorna! Den kostade bara 50 kronor. Den ska jag använda mycket nu till våren. Färgen är så somrig! 
 
Idag är Jacob hemma med mig. Jag ska göra köttfärsbiffar och en köttfärssås av köttfärsen som jag köpte. Köttfärssåsen blir till lasagnen som jag ska göra imorgon. Vi ska gå ut också. Och åka pulka! :) På onsdag ska jag på en jobbintervju, in shaa Allah. Jag måste städa undan i köket nu och börja vika högen av tvätt som ligger i soffan. Ha en fortsatt fin dag!! 
 
Anonym

Åh, var exakt ligger den butiken Gränslöst? Kan du säga nån annan butik som ligger bredvid så kanske vi vet ungefär var det är. Jag vill åka dit nästa vecka.

Svar: På Ersboda :) vid Ica maxi området. Vid Jula och Myrorna.
Helena Eriksson