Vad har vi gjort de senaste dagarna?

 
 
Jag och Jacob gick till Ica och handlade igår kväll. Han skulle egentligen på dagis i måndags, men var dålig i magen när han vaknade. Stackaren. Det var inte nådigt. Jag köpte bland annat en fin ros som står i fönstret i vardagsrummet. 😃 Mitt humör har förresten varit hemskt de senaste tre dagarna. Pms. Jag har varit så nedstämd och deprimerad. Inget tålamod. Men nu känns det lite bättre. Det är inte lätt att vara kvinna. 
Vi gick till Ica idag också vid elva tiden och handlade.:) Vi köpte potatis, frukt, tvättmedel, diskmedel, juice, m.m. Det finns kvar 1 kilo köttfärs i frysen, så jag funderar på att göra lasagne och flera köttfärsbiffar igen. Jag får se vad jag hittar på!
 
Artikeln publicerades förresten i VK den 17/3! I lördags. Läste ni den? Jag blev nöjd med reportaget! :) Jag fick självklart läsa artikeln och ändra det jag ville i texten innan den publicerades. Och det gjorde jag, många gånger, haha..
 
För fyra dagar sedan gjorde jag köttfärsbiffar. De blev goda! Det är det vi har ätit de senaste dagarna, jag och Jacob. Det är så gott och så enkelt att göra. Så bra att ha i frysen. Det är så gott att äta med pasta, ris eller kokt potatis. 
 
Idag ska vi bara vara hemma! Imorgon ska Jacob på dagis och jag ska på en intervju (för ett jobb.) Det kommer nog gå bra, in shaa Allah. Ellen kanske kommer i slutet av mars. Det hade varit mysigt faktiskt. Jag behöver muntras upp. 
 
Ha en fin dag! Ta hand om er.
Moa

Kan du inte ha en frågestund? - jag har några frågor.

Vad jobbar du med och vad är din dröm att jobba/utbilda dig till?

Vill du ha fler barn?

Hur många syskon har du?

Har relationen till dina föräldrar och syskon förändrats något sedan du konverterade?

Inför vilka kan du ta av dig sjalen för? Är det endast din man och son?

/ Nyfiken :D

Svar: Hej! :) Jag svarar imorgon kväll.
Helena Eriksson

Anonym

Assalamu aleykum! Syster jag undrar varför du för detta i tidningen då du ”syns” och vi muslimska kvinnor ska inte synas utåt?

Svar: Wa aleykum salam! Jag förstår faktiskt inte din fråga. Tycker du inte att vi muslimska kvinnor ska ta plats och göra våra röster hörda? Var har du fått det ifrån? Det är otroligt viktigt att vi tar plats, speciellt i dagens samhälle då det sker så mycket hat mot just muslimer.
Helena Eriksson