Våfflor och shopping!

Några bilder kommer här från de senaste dagarna! Igår träffade jag Farah på stan. Vi gick och åt lunch tillsammans. Sedan gick jag och köpte kläder och ett par fina vårskor till Jacob! Han behöver en vårjacka också. 
 
I förrgår gjorde jag våfflor till lunch! Det var så gott. Jag och Jacob åt jordgubbssylt och vaniljglass till.
 Jag gillar våfflor som har lite färg! De får inte vara för bleka och degiga..det här receptet var bra! Och receptet var utan ägg. Jag trodde att det var ett måste att ha ägg i smeten..
 Så gott!! Vill ha nu. Det går så fort att göra egen våffelsmet! 
Älskar min nya lila sjal! Den är så fin och somrig. Jag köpte den på Myrorna (en secondhand - butik här i Umeå), för 50 kronor. 
 
Vad gör vi ikväll då? Inget speciellt. Jacob tittar på film. Jag är trött och har varit det hela dagen. Vill gå och sova nu. Jacob är också trött. Imorgon ska jag nog fara till Ersboda och handla, om jag orkar. Ska till Myrorna, Gränslöst och sedan på Willys, in shaa Allah. Klockan 14.00 ska jag på en jobbintervju. På torsdag kommer Ellen! Hon ska sova hos oss från torsdag till lördag, tror jag det blir. På söndag blir det systerträff hos mig! Det blir knytis; man ska ta med sig mat eller fika. 
 
Vad roligt att ni är inne på bloggen även fast jag inte uppdaterar så ofta. Ha en fortsatt bra kväll! ❤