Nya kläder till Jacob (och har lagat turkisk pizza)!

Hej! :) Igår var jag på stan och gjorde ärenden, gick på H&M och köpte kläder till Jacob. Sedan for jag till Willys och köpte frukt och mat! Köttfärs, jäst, vetemjöl, kakor, m.m. Jag gräddade tunnpannkakor tidigare idag och så lagade jag turkisk pizza! Det var inte lätt. Det tog över två timmar att förbereda, tillaga och städa. Så det dröjer nog tills jag gör det igen, haha. Men alhamdulillah! Det är så roligt att laga mat. 
Jag köpte de här kläderna till Jacob igår! I förrgår beställde jag även kläder till Jacob på H&M:s hemsida. De kläderna kommer nu i veckan! Längtar. Han har så fina vår och sommar kläder nu. 
 Eh ja..😂 var snälla mot mig! Det här var första gången jag provade att göra lahmacun (turkisk pizza). Det var inte lätt! Köttfärsröran var smaklös till en början (även fast det stod att den skulle vara smakrik (zeinaskitchen). Brödet var i alla fall väldigt gott och köttfärsröran smakade helt okej till slut. Men! Det blir godare om man äter med grönsaker och yoghurt. Tror även att pizzan kommer smaka ännu bättre imorgon efter att ha varit i kylen några timmar.