Vad vi har gjort de senaste dagarna!

Hej! :) är allt bra med er? Jag vaknade för en timme sedan. Jacob sover fortfarande. 
 
För några dagar sedan var jag och Jacob hos Josephine (en syster). Vi kom dit klockan två och stannade till sent på kvällen. Det var så himla mysigt! Vi åt så god mat, gick ut på promenad, fikade, pratade om allt möjligt, och ja..så mycket skratt..Alhamdulillah! 
 
Josephine hade bakat så goda kakor! Och gjort egen pannacotta. Det var så gott...vi fick med oss några kakor hem. Tror ni jag åt upp dem på mindre än en dag? Eh ja..haha..de var så goda. 
 
 
I förrgår kom Isabella och Agnes till oss! Agnes går på samma dagis som Jacob. Vi fikade och sedan gick vi ut med barnen. Vi gick till en lekpark. Det var så varmt! Vi satt där en timme medan barnen lekte. Sedan blev jag och Jacob bjudna på middag hemma hos dem. Isabellas man Ronny hade lagat fisktacos! Det var så gott! 
 
 
Idag är det lika fint väder som igår! Jacob lekte med Ella och Edvin igår när han kom hem från dagis. De lekte en timme ute. Senare på kvällen åt jag och Jacob hamburgare med pommes frites till middag. 
 
Idag ska vi vara ute. Vi ska ha picknick nere vid älven. Äntligen är det sommar! Man får passa på att njuta av solen nu. Det kommer regniga dagar också.